Minggu, 05 Januari 2014

Billy Boen är en ung man som var född den 13 augusti 1978. Född i Jakarta,


ika jämfört med vad han har åstadkommit hittills, kommer det att finnas en hel del människor frågar om hemligheten med en person som kan nå stor framgång, men fortfarande i unga år? Han svarade, drömma stort och agera stor. Att Billy Boen (http://id.wikipedia.org/wiki/Billy_Boen) samt motivator indonesisk affärsman som har varit framgångsrik i sin unga ålder paket pernikahan murah .
Om Billy Boen

Billy Boen är en ung man som var född den 13 augusti 1978. Född i Jakarta, var han son till sin far vid namn Henry Boen. Han har nu blivit en framgångsrik entreprenör får inte skiljas från den roll som de båda föräldrarna, särskilt fadern, Henry Boen.

Från sin fars disciplin växte han in i någon som förstår exakt hur det bästa sättet att bli en framgångsrik person. Hans far lär ofta positiva värden om hur man blir en bra ledare, uppskattar tiden, både luft-attityd och mycket mer. Det verkar som han fortfarande bär i dag.

År 1996 fortsatte han sin utbildning vid Utah State University (USU), USA för att bedriva majors S-1 området förvaltning. Inom två år han slutförande av sin studie av S 1 och S 2 fortsätta att följa henne vid State University of West Georgia. Han fick titeln MBA från sitt alma mater på bara 1 år, och mer stolt han tog examen cum laude. Det är värdefullt kapital som han kom tillbaka till sitt hemland för att starta upp på karriärstegen, vid en ålder av 22 år ung!

Fullständigt namn: Billy Boen
Ort, Födelsedatum: Jakarta, 13 Augusti 1978
Utbildning: Utah State University, State University of West Georgia
Hemsida: www.billyboen.com
Facebook: www.facebook.com / billyboenYOT

Karriär Billy Boen

Efter paket pernikahan murah att ha återvänt från landet av Uncle Sam, gjorde Billy inte vill vänta längre och omedelbart trampa på gasen för att hitta jobb som passar passionnya. I omkring 2000, han startade sin karriär framtid. Med en stolt akademisk prestation, naturligtvis, att han inte behöver att upptäcka problem med att hitta ett jobb på den tiden. Fram till valet föll på en av de stora företag som sysslar med inom sportutrustning PT Berca Sportindo.

Han gick in i företagets enda distributör av kända varumärke "Nike" som biträdande divisionschef skodon. Med sitt arbete bra, inte så länge sedan han blev befordrad till chef i samma division.

Efter ett år som chef i divisionen footware, billy vinna befordran till division chef som övervakar alla divisioner av skor, kläder, tillbehör och förbrukningsmaterial. Billys karriärtopp vid företaget Berca Sportindo uppnås när han utsågs till Sales & Marketing Manager för Nike. Hans ansvar på den tiden inte är godtyckligt, det innehar posten av varumärket Umbro till Indonesien och även varumärkesfootware League som fortfarande var under utveckling.

Läs också: God Riana ~ Motivator Kvinnors framgång Från Indonesien

Under 2005 beslutade Billy att försöka komma in på företag som Oakley Indonesien. Logga in för att landa ett nytt jobb säkerligen att innebära nya utmaningar som inte alltid är lätta att följa. Men det engagemang och en hög intergritasnya visat sig ge sig till chef för Oakley Indonesien för ett år sedan då jag först gick med. Uppnåendet också cementerade sig själv som den yngsta rahasia sukses online GM Oakley företaget i världen. Visst en anmärkningsvärd prestation.

Dessutom år 2006, med sin Rudhy Buntaram han grundade Jakarta International Management (JIM) är ett mångfacetterat företag som bedriver många områden som mode till konsulter. Inte slutat expandera, spårar sin karriär under 2008 knuten till ett företag, MRA Group (Mugi Rekso Eternal). I företaget var han chef för divisionen för F & B som ansvarar för några av de berömda café som Rock Cafe Jakarta, Hard Rock Cafe Bali och Häagen-Dazs.

Billy är nu listad som VD för PT. YOT skärgård. Först är YOT ett varumärke som en gång var titeln på den bok som han skrev "Young On Top". Boken är frukten av tanke, som innehåller åtgärder för att uppnå framgång i unga år. Boken har inspirerat många unga människor i Indonesien, är det uppenbart att en av de högsta resultaten av en Billy Boen.

En annan artikel: Bong Chandra ~ Motivator yngsta framgång i Asien

"När jag kunde bidra positivt till dig själv och människorna omkring mig. Med boken Unga On Top jag skrev, jag har inte bara en positiv inverkan på människor jag känner, men de människor som har köpt min bok, även om jag inte känner dem. Det är en känsla av spänning som jag aldrig hade känt förut. "Billy Boen

Men efter att ha sett den potential som kan utvecklas, och även andar som vill alltid menyemangti indonesiska ungdomar att nå framgång i unga år, bestämde Billy att utveckla det till ett varumärke under parollen jasa seo murah PT. YOT skärgård.

Avslutningsvis, några snuttar av de tips för att nå framgång i unga år av Billy Boen du kan titta på videon nedan.

2 komentar: